Mike Donkers: het belang van zuiver water

Mike Donkers geeft al vele jaren lezingen voor aHealthylife en is daar altijd een graag geziene spreker. Wie hem wel eens heeft zien spreken weet dat hij vol enthousiasme kan verhalen over het baanbrekende werk van Weston Price, die in 10 jaar tijd 14 natuurvolkeren bezocht en onderzocht en tot de conclusie kwam dat het geheim van hun gezondheid o.a. in hun voeding zat.

Al jaren vertelt Mike over het belang van vloeibare en semi-vloeibare voeding. Het kan geen toeval zijn dat alle culturen over de hele wereld traditionele soepen en stoofschotels kennen. De basis is dus water, maar het ene water is het andere niet. Dit jaar heeft Mike ontdekkingen gedaan over de structuur van water, die hij maar wat graag met ons wil delen. In de woorden van Mike:

Nu bedenk ik me hoe jammer het is dat Price wel de moeite heeft genomen om de voeding van deze mensen te onderzoeken, maar niet hun water. Ik ben er inmiddels van overtuigd geraakt dat een belangrijk onderdeel van de gezondheid van deze mensen niet alleen zat in wat ze aten, maar ook in wat ze dronken.

Mike Donkers is geen medicus of diëtist. Hij is een docent Engels en Nederlands die te veel en te vaak ziek was en daar in 2006 genoeg van kreeg en besloot zichzelf te onderwijzen over de relatie tussen voeding en gezondheid. Nadat hij zijn eetpatroon veranderde, verdwenen zijn allergieën, permanente neusverkoudheid, griepjes en andere kwalen als sneeuw voor de zon. Als docent besloot hij mensen hiervan op de hoogte te stellen om ze op eenzelfde manier te helpen als hij bij zichzelf had gedaan en ze een hoger bewustzijn bij te brengen op basis van kennis en verantwoordelijkheid. Dit is op een positieve manier uit de hand gelopen, het bleek een onontdekte roeping van Mike te zijn.

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.