Kanker & Voeding - Henk Fransen

Speciale lezing Kanker & Voeding
‘Voorkom kanker’ en ‘Versterk het genezend vermogen’
Waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn of haar gezondheid

Deze lezing gaat terug naar de essentie van de geneeskunde, namelijk hoe je door eenvoudige en natuurlijke maatregelen het zelf genezende vermogen van je lichaam en geest kunt versterken en ziekten kunt voorkomen.

Je leert de belangrijkste factoren die gezond –of juist ziekmakend zijn. Je krijgt inzicht in welke praktische maatregelen je kunt nemen op 5 niveaus; lichaam, voelen, denken, relaties en ziel. Het accent ligt op kanker & voeding. De informatie wordt zoveel mogelijk door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Voor wie?

  • Voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn gezondheid en ziekte wil voorkomen
  • Voor iedereen die meer wil leren over het zelf genezende vermogen van lichaam en geest
  • Voor iedereen die met een ernstige ziekte kampt

Over Henk Fransen?
Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen met kanker. Hij legde al zijn kennis en ervaring vast in zijn Handboek kanker – Hoe je reguliere en alternatieve behandelingen optimaal kunt combineren. Hij geeft les binnen meerdere Opleidingsinstituten en geeft lezingen/workshops voor tal van beroeps/vakverenigingen. www.henkfransen.nl

‘Wat ik de laatste 25 jaar van mensen met kanker heb geleerd is waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in preventie.’

Het eerste half uur zal Juglen Zwaan de bewezen voedingsmiddelen tegen kanker behandelen. Welke voedingsmiddelen kun je het beste eten en welke laten staan? Er is wetenschappelijk meer onderzocht dan je aanvankelijk zou denken.

Prijs: € 15.00

Start tijd: 13:30
Eind Tijd 16:30

Datum: zondag 26 maart 2017

Adres: Biltseweg 39 3763 LD Soest

Aanmeldingdetails

Persoonlijke informatie:

Website door Juglen Zwaan & Ron Fonteine