Supermarkt Safari 2.0

Seminar met de nieuwste inzichten en kennis

Ralph Moorman en Juglen Zwaan slaan de handen ineen om de laatste inzichten over voeding en gezondheid met je te delen. Jaarlijks komen er meer dan een miljoen onderzoeken uit, waardoor het een hele klus is om bij te blijven. Ralph en Juglen maken het je gemakkelijk door deze kennis kant-en-klaar aan te reiken en te vertalen naar de supermarkt. De meeste mensen zijn wel bekend met de nadelen van suiker en e-nummers, daarom gaan we in deze lezing een stapje verder. Naast dat we je kennisniveau flink gaan opschroeven, willen we je ook inspireren om met plezier gezonder te leven.

Ralph Moorman is professioneel voedingsdeskundige, spreker, docent, auteur en levensmiddelenadviseur. Hij studeerde levensmiddelentechnologie aan de Universiteit Wageningen. Ralph heeft inmiddels meer dan 100.000 boeken verkocht en geldt als een autoriteit op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl.

Juglen Zwaan is afgestudeerd docent, orthomoleculair therapeut en hormoonfactor trainer. Op dit moment zit hij in de afrondende fase van zijn universitaire opleiding voeding en gezondheid. Zijn kennis is hierdoor helemaal up-to-date. Hij is auteur van de bestseller De Supplementenwijzer. Dat je vaak ook zonder supplementen gezond kunt worden, bewijst Juglen in deze lezing.

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.