Workshop Fermenteren

Tijdens deze uitgebreide workshop fermenteren leer je van Christian Weij (schrijver van het kookboek Verrot lekker) en Juglen Zwaan wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. We laten je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laten je heel veel proeven. Uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen. We vertellen over groente fermenteren, kaas maken, frisdrank, boter en yoghurt. Daarnaast overspoelen we je tijdens de workshop met informatie en recept ideeën en vertellen we ronduit over de geschiedenis en wat gezondheid met fermenteren te maken heeft.

 

Je gaat naar huis met:
– Een pot zuurkool
– Een pot pickle’s
– Je eigen kefir
– Een yoghurt

De kosten voor deze uitgebreide workshop zijn € 79,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes, lesmateriaal en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. De workshop begint om 19:00u en eindigt om circa 22:30u.

De cursus dient vooraf te worden betaald om de deelname definitief te maken.

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.